Twee nieuwe medewerkers bij Aberdeen aan de Zuidas

Ties Priester en Dominique Schillings zijn aangesteld als respectievelijk transactiemanager en senior portefeuillemanager bij Aberdeen Standard Investments (ASI).

Zij komen het ASI-vastgoedteam aan de Zuidas versterken.

Priester (31) komt van BNP Paribas, waar hij werkzaam was als consultant Financial Advisory. Hij heeft tevens ervaring in commercieel vastgoed. Priester wordt bij ASI verantwoordelijk voor alle aan- en verkopen van vastgoed in Nederland.

Schillings (37) komt van Primevest Capital Partners en werkte eerder bij NS Vastgoed. Zij wordt de senior portfoliomanager ten behoeve van met name de Standard Life-fondsen.

De aanstellingen zijn gedaan in het kader van de groei van de vastgoedportefeuille en het beheerd vermogen (€ 600 mln) bij deze tak van ASI in Nederland. Dit bedrag zal als gevolg van een aantal nog op te leveren projecten dit jaar en mede door toekomstige acquisities nog verder toenemen.

In 2018 heeft ASI acht acquisities gedaan in logistiek (6) en kantoren (2) en is de portefeuille toegenomen met ongeveer € 210 mln. Voor 2019 ligt de focus op core logistiek, woningen en binnenstedelijke kantoren.