TransHeroes koopt kantoorgebouw in Hengelo

TransHeroes Real Estate heeft het kantoorgebouw aan de Slachthuisweg 10 / Wegtersweg 1 in Hengelo gekocht van Hanzevast.

Het gebouw heeft een totale oppervlakte van 5645 m² en is voorzien van ruim 150 parkeerplaatsen. Het onderliggende perceel heeft een oppervlakte van 9881 m². Het kadaster meldt een koopsom van € 2,35 mln.

Het kantoorgebouw ligt op zichtlocatie op de hoek van de Wegtersweg, Weideweg en Slachthuisweg in het zuidelijke deel van bedrijventerrein Westermaat te Hengelo, nabij de A1 en A35. Het gebouw wordt zowel aan de binnen- als buitenzijde ingrijpend gerenoveerd tot een volledig verduurzaamd en moderne kantoorruimte. Van het pand is momenteel ongeveer 1700 m² verhuurd.

TransHeroes | Smart Logistics Group is een logistiek dienstverlener en verzorgt onder andere wegtransport, luchtvracht, zeevracht en douanedocumenten. Edwin Asveld, ceo van TransHeroes, zegt over de aankoop: ‘Recentelijk hebben wij vanuit strategisch oogpunt onze warehouse-activiteiten verkocht aan de gebroeders Leverink, hierdoor was de tijd rijp om het hoofdkantoor te verplaatsen vanuit Rijssen naar een meer centrale ligging in Twente.’

De verhuur is in handen van Boers&Lem. Bart Wientjes, register taxateur en partner van Boers&Lem: ‘Je ziet dat de kantoormarkt in Hengelo aan het opleven is, alleen al het afgelopen jaar is er ruim 12.000 m² verhuurd. Wij zijn ervan overtuigd dat dit pand de juiste potentie biedt om succesvol te worden geëxploiteerd.’

De renovatie wordt begeleid door SOM= uit Oldenzaal en wordt begin 2020 afgerond.

Laatste nieuws

Evenementen