Taxatie bedrijf uit Deventer stapt in Europese alliantie

Crédit Foncier Immobilier - Expertise en Kenstone Real Estate Valuers verbreden hun samenwerking door een alliantie aan te gaan met vijf Europese taxatie bedrijven, waaronder Property Value Consultants uit Deventer.

In navolging van hun in 2016 gelanceerde partnership hebben Crédit Foncier Immobilier - Expertise en Kenstone Real Estate Valuers samenwerking gezocht met een vijftal andere grote vastgoedadviseurs om te komen tot een Alliantie van Europese Taxateurs.

De alliantie bestaat uit:

Crédit Foncier Immobilier – Expertise, Parijs
Kenstone Real Estate Valuers, Frankfurt
Cluttons, Londen
Stadim, Antwerpen
Wüest Partner, Zurich
MJ Group, Madrid, Londen
Property Value Consultants, Deventer, The Netherlands

Deze alliantie beslaat een tiental Europese landen (Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Nederland, België, Luxemburg, Spanje, Portugal, Italië en Zwitserland).

Het netwerk stelt ieder bedrijf in staat om in een groot deel van Europa onafhankelijke taxatie diensten aan te kunnen bieden van hoge kwaliteit.

De alliantie bestaat uit ruim 250 professionele taxateurs welke in 2017 meer dan 50.0000 taxaties hebben uitgevoerd, welke een waarde vertegenwoordigen van ruim € 350 mrd.

Property Value Consultants werkt al ruim vijf jaar voor zowel Kenstone als Credit Foncier Immobilier. Property Value Consultants is gespecialiseerd in taxaties van commercieel en specialistisch vastgoed. In de uitvoering van grotere opdrachten wordt samengewerkt met meerdere vaste business partners, waaronder Base Value en Hopman & Schreuder Taxaties & Vastgoedconsultancy.

James Naftalin, directeur internationale ontwikkeling bij Crédit Foncier Immobilier - Expertise, is genomineerd als voorzitter van de alliantie en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en coördinatie van het netwerk.

Laatste nieuws

Evenementen