Strategische samenwerking Troostwijk en Wingman

Troostwijk Groep en Wingman Business Valuation gaan een strategische samenwerking aan.

De partijen leveren diensten op het gebied van expertises, taxaties en waarderingen, die regelmatig in elkaars verlengde liggen. De samenwerking biedt dan ook de mogelijkheid om service te bieden in bepaalde waarderingstrajecten en gebruik te maken van elkaars kennis en competenties.

Troostwijk Groep is actief op het gebied van taxaties, schaderegelingen en vastgoedadvies en Wingman is gespecialiseerd in ondernemingswaardering. Naast de mogelijkheid om bestaande klanten een uitgebreider dienstenpakket aan te kunnen bieden zal de combinatie Troostwijk en Wingman zich tevens richten op trajecten waarbij het vaststellen van economische schade een belangrijke rol speelt. Hierbij kunnen zij zowel ondernemingen als ook hun adviseurs ondersteunen.
Ook op het gebied van Purchase Price Allocation (PPA), waarbij na een overname zowel de materiële als immateriële vaste activa gewaardeerd moeten worden, kunnen beide bedrijven elkaar versterken. Het grote voordeel is dat de waardering en rapportage van zowel de materiële (Troostwijk) en de immateriële activa (Wingman) op elkaar zijn afgestemd en kunnen worden uitgevoerd in één traject.

Troostwijk en Wingman zetten zelfstandig hun bestaande dienstverlening voort. Het betreft een operationele samenwerking, waarbij geen andere banden tussen de beide vennootschappen wordt nagestreefd.