Stem tot en met 5 juni op de nieuwe Green Leader

Onlangs zijn de vijf genomineerden voor de Green Leader Award 2018 bekend gemaakt. Tot en met dinsdag 5 juni, de eerste dag van de Provada, kan er nog gestemd worden.

Uit alle inzendingen heeft de jury onder leiding van de winnaar van vorig jaar Peter Göbel, vijf duurzame leiders geselecteerd: Bram Adema (ceo CFP Green Buildings), Robbert van Dijk, (fund director ASR Dutch Core Residential Fund, ASR Real Estate),  Daan van der Vorm (ceo Vorm Holding), Anneke de Vries (SVP Real Estate, Construction en Franchise, Albert Heijn) en Ronald van der Waals (fund manager CBRE Dutch Office Fund, CBRE Global Investors) maken kans op de Green Leader Award 2018.

De derde editie van de award belooft een speciale editie te worden. In het kader van het 10-jarig bestaan van DGBC zal naast de Green Leader Award eenmalig een speciale award worden uitgereikt aan iemand die de afgelopen 10 jaar op een spraakmakende manier een voorbeeld is geweest voor de sector.  

De Green Leader Award is een initiatief van Dutch Green Building Council (DGBC) in samenwerking met PropertyNL en Provada. De award is in het leven geroepen omdat de vastgoedsector weliswaar verduurzaamt, maar nog niet snel genoeg en over de hele linie. Beslissers die lef en persoonlijk leiderschap tonen, kunnen met hun nieuwe, verfrissende inzichten het verschil maken en zodoende een krachtige impuls geven aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving. De winnaar wordt uitgedaagd om een jaar lang kennis te delen en leiderschap te tonen om verduurzaming verder te versnellen.

De jury heeft gekozen voor een evenwichtige vertegenwoordiging van verschillende spelers uit de keten. Het eerstvolgende PropertyNL Magazine bevat een special met onder meer interviews met de genomineerden.

Via onderstaande link en op de beursvloer van de Provada kan het publiek tot en met dinsdag 5 juni stemmen op de genomineerden. De jury weegt daarna zowel de interne als externe stemmen en bepaalt wie er tot winnaar van de Green Leader Award 2018 wordt benoemd. Tevens vindt dan ook de uitreiking van speciale award plaats. De uitreiking vindt plaats op 6 juni om 14:30 uur tijdens de Provada in RAI Amsterdam.

Stemmen op genomineerden Green Leader Award 2018