Stec Groep trekt 3 nieuwe adviseurs aan

Stec Groep groeit sterk en heeft daarom nieuwe adviseurs aangetrokken: Bas Kramer, Laura van Dulm, Luuk Lentferink en Rick Meijerink.

Bas Kramer (1995) studeerde planologie in Nijmegen en was onderzoekstagiair bij de provincie Gelderland. Laura van Dulm (1993) studeerde planologie in Amsterdam en was communicatiestagiair bij Amsterdam Smart City. Luuk Lentferink (1991) studeerde economische geografie in Utrecht en heeft 3 jaar bij REBO Vastgoed gewerkt. Rick Meijerink (1989) studeerde economische geografie in Groningen en werkte bij het Kadaster en 3 jaar bij Geo-informatie specialist NedGraphics.

Stec Groep is een onafhankelijk ruimtelijk en economisch adviesbureau. Ze helpt om goede besluiten te nemen bij vragen over woningen, commercieel vastgoed, bedrijventerreinen en gebiedsontwikkeling, doet marktonderzoek en ondersteunt bij beleid, strategie, complexe processen en uitvoering. Het adviesbureau werkt in Nederland en België in opdracht van institutionele beleggers, vastgoedontwikkelaars en corporaties maar ook rijk, provincies, regio’s en gemeenten.

Laatste nieuws

Evenementen