Speelgoedgigant Vtech komt naar T-Port Logistic Campus Almelo

Samen met Bleckmann is VTech het eerste bedrijf dat zich gaat vestigen op de T-Port Logistic Campus in Almelo, een vastgoedproject van het Belgische Groep Heylen.

Bleckmann huurt een gedeelte van ruim 43.000 m2 warehouse om de gehele Europese logistieke operatie van de speelgoedfabrikant in goede banen te leiden. De enorme klus zal naar schatting 250 nieuwe arbeidsplaatsen in de regio opleveren.

Op het XL Businesspark Twente, aan de A35 in Almelo, bouwt Groep Heylen T-Port Logistic Campus, een zeer groot state-of-the-art logistiek complex met een totale oppervlakte van maar liefst 180.000 m2. Met de komst van VTech en Bleckmann is de eerste grote stap gezet in de ontwikkeling van de nieuwe campus. De campus is flexibel in te delen en wordt aan verschillende partijen verhuurd volgens een campusmodel waarbij huurders faciliteiten kunnen delen.

In januari is de bouw gestart van de eerste units op T-Port Logistic Campus. Dit is het gedeelte waar VTech zich zal vestigen. Naar verwachting komt VTech rond juli 2018 naar T-Port Logistic Campus in Almelo.