Savills versterkt Property Management met 5 medewerkers

Savills heeft haar Property Management team versterkt met vijf nieuwe medewerkers.

Louise van der Kamp - de Raad en Ingeborg Inderfurth zijn gestart als facility manager en brengen beiden veel ervaring in het facility vak mee. Steeds meer gebouweigenaren willen investeren in Hospitality. Met de toevoeging van twee facility managers aan het team is Savills nog beter in staat om een gastvrije ambiance voor haar opdrachtgevers en hun huurders te realiseren.

Quint Luiken versterkt het Property Management team in de rol van accountmanager. Na zijn studie Vastgoed & Makelaardij in Eindhoven heeft hij ervaring opgedaan bij MVGM.

Ook verwelkomt het team twee collega’s in de rol van technisch manager en assistant accountmanager: Giovanni Ponit en Max Mansholt. Ponit heeft ervaring opgedaan bij JLL en Kolpa. Mansholt heeft reeds enkele maanden ervaring opgedaan als werkstudent binnen Savills.

Abe Jongbloed (foto), director Property Management bij Savills: “De afgelopen periode hebben wij nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen en is onze beheerportefeuille flink gegroeid. Uitbreiding van ons team is dan ook een logisch gevolg.”