Robert Koot en Jasper Petit naar Bouwinvest

Bouwinvest heeft Robert Koot aangesteld als director European investments, die in deze rol verantwoordelijk wordt voor de Europese vastgoedinvesteringen van BPF Bouw. Jasper Petit komt per 1 april het team versterken als portfolio manager European investments.

Robert Koot vervangt hiermee Cathelijne Martin, die Bouwinvest eind februari heeft verlaten. Koot was eerder werkzaam als portfolio manager, waar hij verantwoordelijk was voor een aantal Europese en Noord-Amerikaanse investeringen. Daarvoor was hij head of research bij Bouwinvest. Koot heeft een master business economics aan de universiteit van Amsterdam afgerond.

Jasper Petit wordt verantwoordelijk voor een aantal Europese investeringen. Petit stroomt intern door en was eerder werkzaam als legal counsel international investments. Daarvoor werkte hij bij De Brauw Blackstone Westbroek als senior associate. Petit heeft in 2018 zijn MBA afgerond aan de Rotterdam School of Management.

Koot en Petit richten zich op het vergroten van de Europese portefeuille naar € 1,6 mrd geïnvesteerd kapitaal in 2021. Momenteel bedraagt het geïnvesteerd kapitaal € 1,1 mrd.