Reinoud van den Heuvel (43) treedt in dienst bij Kadans Science Partner

Reinoud van den Heuvel (43) treedt met ingang van 3 januari 2018 als commercial asset manager in dienst bij Kadans Science Partner.

Van den Heuvel zal zich bezighouden met de kennisintensieve vastgoedportefeuille, waarbij de focus zal liggen op het optimaliseren van de gehele vastgoedportefeuille van Kadans Science Partner.

Van den Heuvel is een professional op het gebied van asset management. Hij heeft eerst een aantal jaren als taxateur gewerkt (laatstelijk bij Colliers) en aansluitend heeft hij bij een aantal middelgrote beheerorganisaties (Lips en Mayfield) een tactische rol vervuld. Hij heeft een ruime kennis en ervaring in het beheren van kantoren, bedrijfspanden, winkels en maatschappelijk vastgoed.

Kadans Science Partner is ontwikkelaar en belegger van commercieel vastgoed, en richt zich op het accommoderen van kennisintensieve technologische bedrijven en instellingen door ontwikkeling, realisatie en beheer van specifieke gebouwen. Deze gebouwen bieden multifunctionele ruimten, voor gebruik als kantoor, laboratorium, cleanroom en (pilot) plant. Kadans Science Partner is met name actief voor bedrijven en instellingen binnen de gebieden van het topsectorenbeleid.

Laatste nieuws

Evenementen