Reinoud Plantenga wordt managing director Benelux bij Warburg HIH

Aan het begin van het nieuwe jaar is Reinoud Plantenga MRICS begonnen bij Warburg-HIH Invest Real Estate (Warburg-HIH Invest).

Als managing director wordt de 45-jarige vastgoedexpert verantwoordelijk voor uitbreiding van de bestaande vastgoedportefeuille in de Benelux en het asset management.
Plantenga beschikt over 17 jaar vastgoedervaring, met name op het gebied van investment management, asset management en advies. Hij was actief voor onder andere Actys (nu Apleona), Boer Hartog Hooft (nu Colliers) Cushman & Wakefield en Triuva (voorheen IVG). Bij Triuva was Plantenga als director investment management verantwoordelijk voor aan- en verkoop met een totaal transactievolume van € 1,8 mld en een portefeuille van 43 objecten, totaal € 750 mln assets under management.

“Wij hebben met Reinoud Plantenga een ervaren vastgoedexpert aan boord gehaald. Hij heeft uitstekende kennis van de vastgoedmarkt in de Benelux en beschikt over de knowhow om onze portefeuille in deze voor ons zo belangrijke regio uit te breiden,” zegt Andreas Schultz, managing director Warburg-HIH Invest, verantwoordelijk voor het internationale transactiemanagement. De oprichting van Warburg-HIH Invest Real Estate Benelux en de voor medio 2018 geplande opening van een vestiging in Amsterdam onderstrepen de voortzetting van de pan-Europese investeringsstrategie van Warburg-HIH Invest.

 

Laatste nieuws

Evenementen