Regio Utrecht tekent voor drie jaar Provada

Regio Utrecht is de komende drie jaar weer aanwezig met een gezamenlijke nieuwe stand van 110 m² op de grootste vastgoedbeurs van Nederland, de Provada.

Bestuurder Jan van Zanen van de regio Utrecht heeft hiertoe samen met de algemeen directeur van de Provada, Flip Kerkhoven, een contract ondertekend. Dit jaar vindt de Provada plaats van dinsdag 30 mei tot en met donderdag 1 juni  in de RAI in Amsterdam. De beurs wordt geopend door prins Constantijn (tweede foto).

De ondertekening vond plaats in het hart van het Utrechtse Stationsgebied, op de 20e etage van het Stadskantoor, met uitzicht op de grootste binnenstedelijke bouwopgave van Nederland met onder meer de uitbreiding van Hoog Catharijne en de Domtoren op de achtergrond. De tender voor ‘Healthy Urban Quarter’ in het Stationsgebied (50.000–70.000 m² bvo), waarvoor de inschrijving inmiddels is gesloten, was erg populair.

De Regio Utrecht is onlangs tweede geworden als ‘Most Competitive Region’ in Europe, direct na London. De regio presenteert zich de komende drie jaar weer gezamenlijk in één stand. Voor investeerders, ondernemers en eindgebruikers is het onderscheid tussen de verschillende gemeenten minder relevant. De beroepsbevolking van de meest centraal gelegen regio is jong en hoogopgeleid. Het is een innovatieve regio met kennisinstellingen van wereldklasse, uitstekende bedrijfslocaties en creatieve ondernemers.

Regio Utrecht is een samenwerkingsverband van de gemeenten De Bilt, Bunnik, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht, Vianen, Woerden en Zeist. De stand van Regio Utrecht is te vinden in hal 12, standnummer 1223.