Ralf Klinkenberg treedt in dienst bij Kadans Science Partner

Vanaf 1 maart 2018 zal Ralf Klinkenberg (28) Kadans Science Partner komen versterken.

In de rol van corporate development analyst richt hij zich op de (financiële) analyse van acquisities en ontwikkelingsprojecten in binnen- en buitenland. Daarnaast ondersteunt hij het management bij de verwezenlijking van zijn groeiambities.

Klinkenberg is afgestudeerd als Bachelor of Science, Accountancy (Fontys) en als Master of Science, Finance (Tilburg University). Na zijn opleiding heeft hij ervaring opgedaan als junior consultant corporatie finance bij Witlox Van den Boomen en laatstelijk als financial analyst bij DAF trucks.

Kadans Science Partner is ontwikkelaar en belegger van commercieel vastgoed, en richt zich op het accommoderen van kennisintensieve technologische bedrijven en instellingen door ontwikkeling, realisatie en beheer van specifieke gebouwen. Deze gebouwen bieden multifunctionele ruimten, voor gebruik als kantoor, laboratorium, cleanroom en (pilot) plant. Kadans Science Partner is met name actief voor bedrijven en instellingen binnen de gebieden van het topsectorenbeleid.