PingProperties herfinanciert Dutch Tech Campus

PingProperties herfinanciert met ABN Amro de Dutch Tech Campus in Zoetermeer.

De financiering betreft een verlenging en uitbreiding. Door de realisatie van twee bedrijfsgebouwen en de verduurzaming van een deel van de bestaande bouw ondergaat de Dutch Tech Campus een exponentiële groei. Deze groei is de bewijsvoering van de duurzaamheidsambitie van PingProperties voor een toekomstbestendige campus.

PingProperties heeft de Dutch Tech Campus aan de Werner von Siemensstraat in Zoetermeer sinds 2015 in portefeuille. Het voormalig Siemensterrein van 13 hectare is herontwikkeld tot een campus met een eigen identiteit en een consistente huurbezetting. Dutch Tech Campus omvat momenteel 44.000 m² vastgoed in 10 gebouwen en wordt uitgebreid naar 65.000 m² in 2022. De Dutch Tech Campus is de thuisbasis voor technologiebedrijven als Siemens, Topcon Postioning, Reconext, Lamboo Medical, Atos Medical en WSAudiology.

Ontwikkeling Dutch Tech Campus
PingProperties realiseert momenteel twee hoogwaardige bedrijfsruimtes voor huurders Lamboo Medical en Topcon Europe Positioning. Lamboo Medical bouwt en ontwikkelt innovatieve mobiele medische accommodaties zoals modulair verplaatsbare MRI, CT-scans, Cath-lab, Mammografie en PET-CT-eenheden. Topcon Europe Positioning is een Japans high-techbedrijf op het gebied van positionering. Siemens Mobility heeft zich onlangs langjarig gecommitteerd aan de campus en betrekt in september de hoogwaardig vernieuwde bedrijfsruimte.