Patrick Guttenberg wordt CCO bij Adelaer Capital Markets

Patrick Guttenberg is per 10 oktober toegetreden tot Adelaer en is commercieel verantwoordelijk voor de diensten en het team van Adelaer Capital Markets.

Adelaer Real Estate is een snel groeiende debt broker uit Nederland en is specialist in het financieren van commercieel vastgoed (kantoren, winkels, bedrijfsruimten en residentieel). De (inter-)nationale klanten zijn geïnteresseerd in maatwerk geleverde financieringsconstructies zoals hypothecaire kredietverlening, projectfinanciering, vastgoedleasing, equity partnerships en structured finance.

Adelaer Capital Markets was dan ook een logische volgend stap binnen de diensten van Adelaer. Founder en COO bij Adelaer Capital Markets Daan Reekers: “Met onze ?nanciële achtergrond en ons brede, internationale netwerk van beleggers, banken en ontwikkelaars realiseren we transacties in gebieds- en vastgoedontwikkeling.”
De adviseurs en specialisten van Adelaer Capital Markets zijn actief in de gehele vastgoedwaardeketen en adviseren ondermeer bij zorgvastgoed, logistiek, retail, kantoren of residentieel vastgoed. 

Patrick Guttenberg (1965) heeft na een afgeronde bankopleiding voor internationale banken in Nederland financieringsoperaties opgezet met de focus op commercieel vastgoed. Vanaf 2011 heeft hij zijn horizon verbreed op het gebied van interim management en maatschappelijk vastgoedfinancieringen (debt en equity). Daarnaast heeft Guttenberg zich sinds 2013 zich meer gefocust op positionering van vastgoed objecten en heeft derhalve een breed netwerk aan de institutionele credit zijde waardoor de juiste objecten kunnen worden aangeboden aan de clientèle van Adelaer in het breed.