Ontwikkelingen SVn en NHG

Arjen Gielen, nu voorzitter van de Raad van Bestuur van NHG, wordt per 1 december voorzitter van het bestuur van SVn. Carla Muters, nu lid van de Raad van Bestuur van NHG, wordt per 1 december voorzitter van de Raad van Bestuur van NHG.

Gielen kan met zijn ervaring bijdragen aan de versterking van de strategie van SVn en het realiseren van maatschappelijke impact. Gielen heeft bij NHG vanaf 2014 ontwikkelingen geïnitieerd zoals de nieuwe strategie van maatwerk en het nieuwe financiële beleid. Verder droeg hij bij aan de versterking van de samenwerking met stakeholders.

Muters begon in 2017 bij NHG en heeft veel bijgedragen aan de doorontwikkeling van de strategie en de organisatie, de digitalisering van dienstverlening en de samenwerking en vernieuwing in de hypotheekketen. Zij zal met NHG en stakeholders/ketenpartners verder gaan met toegang, verduurzaming, (proces)verbeteringen met digitalisering & data en woningbehoud & vangnet. Naast Muters zal nog een tweede bestuurder worden gezocht.

Laatste nieuws

Evenementen