Nieuwe medewerker voor Debt & Structured Finance van Cushman & Wakefield

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft Max Borchert aangesteld als junior consultant in het Debt & Structured Finance team. 

Borchert (24) studeerde International Business Management aan de Rotterdam Business School gevolgd door een Strategic Managementopleiding aan het Johan Cruyff Institute en zit nu in de laatste fase van zijn Master of Real Estate. Werkervaring in vastgoed deed hij op bij onder meer G&S Vastgoed, BNP Paribas Real Estate en CBRE.

De serviceline Debt & Structured Finance, bestaande uit Maud Visschendijk (Partner) en Maarten de Jong (Associate), heeft sinds de start in september vorig jaar een vliegende start gemaakt met het aantrekken en structureren van financieringen voor vastgoedbeleggers en ontwikkelaars.

Maud Visschendijk, Partner & Head of Debt & Structured Finance: 'In de slipstream van de internationale beleggers die actief zijn geworden op de Nederlandse vastgoedmarkt, zijn er ook veel nieuwe financieringspartijen gekomen. Dit heeft de markt veel competitiever maar ook minder transparant gemaakt. Net zomin als de beleggers deze financiers kennen, geldt dit vice versa ook. Wij brengen hen bij elkaar om zo we een uitgebreider pallet aan financieringsmogelijkheden en structuren aan te bieden.'

Maarten de Jong, Associate Debt & Structured Finance: 'Omdat wij weten hoe financiers werken en denken, kunnen we informatie memoranda opstellen die volledig aansluiten op de besluitvormingsprocessen van financiers. We weten heel goed met welke financieringsvraag we bij welke bank, debt fund of verzekeraar moeten zijn. Dat brengt en houdt de snelheid in de processen. De vliegende start van ons team in september vorig jaar maakt dat we nu al moeten uitbreiden om snel te kunnen blijven schakelen.'