Nieuwe lichting MSRE-studenten afgestudeerd

Op donderdag 26 oktober studeerden 14 nieuwe MSRE-studenten af.

In de Oude Lutherse kerk te Amsterdam kregen de MSRE-studenten hun diploma uit handen van prof. dr. P. van Gool FRICS, bijzonder hoogleraar Vastgoedeconomie aan de ASRE.

De MSRE-opleiding is het specialistische Masterprogramma van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE).

De MSRE-afgestudeerden van najaar 2017 zijn:
– H.P.A. Diekerhoff  MSc MSRE (Beaufort Corporate Consulting – Financiering door een schuldfonds als een aanvulling op de traditionele financiering van commercieel vastgoed?)
– J.P.C. Hoogendoorn MSc MSRE (Troostwijk Taxaties – Zeker onzeker. Een onderzoek naar kwantitatieve benadering van onzekerheid in taxaties)
– H.L.M. Hoogervorst MSc MSRE (Fris Bedrijfsmakelaars – Besluitvorming in het acquisitietraject. Een onderzoek naar systematische fouten bij institutionele vastgoedbeleggers)
– mr. R.J. Huizing MSc MSRE (Huizing Industries – Omzetafhankelijke canon als instrument om structurele leegstand te verminderen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde, een zogenaamde drietrapsraket)
– B. Kämink  MSc MSRE (gemeente Oss – Zorg op de juiste plaats. Een verkennend onderzoek naar een effectieve samenwerking die bijdraagt aan de realisatie van de ruimtelijke opgave als gevolg van de dubbele vergrijzing)
– H.H.J. Langenhuijsen MSc MSRE (Rijkswaterstaat – Reële opties voor grondverwerving voor infrastructuur. Een onderzoek naar de waarde en toepasbaarheid van reële opties voor de verwerving van vastgoed ten behoeve van de realisatie van hoofdinfrastructuur)
– M.H. van der Meer MSc MSRE (Dura Vermeer Vastgoed – Onderhoudskosten van klimaatinstallaties in commercieel vastgoed nader beschouwd. Inzicht leidt tot kansen)
ir. R.P.E. Schmidt MSc MSRE (Cushman & Wakefield – De kansrijkheid van micro appartementen in Amsterdam)
– J.J.J.C. Schoenmaeckers MSc MSRE (Van Grafhorst Notarissen – De executieprocedure. Een verklarende analyse)
– J.C.J. Schuld MSc MSRE (Schuld Vastgoedconsultancy – De intergratie van de WOZ-waarde in het woningswaarderingsstelsel: Kans of bedreiging voor het functioneren van de particuliere huurwoningmarkt?)
– drs. B. Stad MSc MSRE (gemeente Schiedam – Gebiedsbranding als kans voor herstructurering van bedrijventerreinen. En een les voor de Spaanse Polder)
– M.M.F. Verhagen MSc MSRE (Adriaans Bouwgroep – Een verkennend onderzoek naar het afwegingskader en categorisering van de particuliere vastgoedbelegger)
– L. Verheijen MSc MSRE (Casade – De toekomst van niet-daeb)
– C.T.L. van Wesep MSc MSRE (Stepforward – De potentie van middeldure huurwoningen in leegstaande kantoren in Rotterdam)

Alle scripties staan op www.vastgoedbibliotheek.nl, onder voorwaarde van vertrouwelijkheid en algehele toestemming.