Nieuwe huurders voor kantoor in Den Bosch

GEA en SMT hebben ruimte gehuurd in het kantoor aan de Hambakenwetering 5 te Den Bosch. Hago Zorg heeft de huurovereenkomst verlengd.

Zowel GEA als SMT huurt vanaf dit jaar 865 m² in het gebouw. GEA huurt hier 30 parkeerplaatsen bij en SMT 25 parkeerplaatsen. Daarnaast heeft zittend huurder Hago Zorg zijn huurovereenkomst van 1720 m² en 17 parkeerplaatsen verlengd. Op dit moment is er nog ongeveer 2700 m² beschikbaar in dit multi-tenant kantoorgebouw.

Hago Zorg maakt deel uit van Vebego International, dat in vijf landen actief is op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en personeelsdiensten bij zorgorganisaties. GEA is een leverancier van technologie voor onder meer de voedselverwerkingsindustrie. SMT Bouw & Vastgoed is actief in de werkvelden onderwijs, zorg, sport, MFA en publieke gebouwen.

BNP Paribas Real Estate verzorgt het asset management namens verhuurder Tasman Properties CV en behartigde de belangen van de verhuurder bij het tot stand komen van deze huurtransacties. RSP Makelaars bracht als makelaar aan de verhuurderzijde de transacties met GEA en SMT tot stand, in collegiale samenwerking met HRS Bedrijfsmakelaars.