Nieuwe huurders voor HNK Den Bosch

NSI heeft zes huurovereenkomsten gesloten voor HNK Den Bosch, aan de Europalaan 28.

Het betreft nieuwe huurovereenkomsten met Arboned (730 m²), Polar (598 m²), Prinsen Berning (402 m²), Hanex (264 m²) en I-Pos (150 m²). Daarnaast is met Panasonic een langjarige verlenging van de huurovereenkomst overeengekomen voor 1160 m² kantoorruimte.

HNK Den Bosch staat op een zichtlocatie van de rijksweg A2, en biedt 7600 m² kantoorruimte en diverse faciliteiten, zoals vergaderruimtes, flexwerkplekken en managed offices. NSI heeft in 2018 geïnvesteerd in de kwaliteit en duurzaamheid van de nog beschikbare kantoorruimten en heeft daaropvolgend diverse huurovereenkomsten gesloten.

Bij de verhuurtransacties met Arboned en Hanex werd NSI geadviseerd door HRS Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, in collegiale samenwerking met RSP Makelaars. Bij de verhuurtransactie met I-Pos werd NSI geadviseerd door RSP Makelaars in collegiale samenwerking met HRS Bedrijfsmakelaars. De transactie met Polar is mede tot stand gekomen door bemiddeling van Flexas.nl. De transacties met Prinsen Berning en Panasonic werden zonder adviseurs afgerond.