Nieuwbouwplan Bleekveld in Enschede opgeleverd

Ten Brinke Slot heeft de drie appartementencomplexen aan de Haaksbergerstraat en Blekerstraat in Enschede opgeleverd aan woningcorporatie De Woonplaats.

In de directe omgeving van het centrum van Enschede en het MST heeft Ten Brinke Slot Projectontwikkeling nieuwbouwplan Bleekveld ontwikkeld en gerealiseerd. De ontwikkelaar is onderdeel van Ten Brinke Group. Het nieuwbouwplan bestaat uit 40 appartementen, 600 m² commerciële units en 50 parkeerplaatsen. Onlangs vond de oplevering plaats aan woningcorporatie De Woonplaats uit Enschede.

Nieuwe bewoners
De Woonplaats neemt de verhuur van de appartementen voor zijn rekening. Inmiddels zijn ze bijna allemaal verhuurd. Het plan Bleekveld bestaat uit drie gebouwen, gelegen aan de Haaksbergerstraat en de Blekerstraat. In de drie gebouwen zijn 40 sociale huurappartementen gerealiseerd.

Commerciële ruimtes beschikbaar
Aan de Haaksbergerstraat zijn op de begane grond diverse commerciële ruimtes vanaf 200 m² gerealiseerd. Het pand staat op een zichtlocatie met ruim 14.500 passanten per dag en is goed per auto en openbaar vervoer bereikbaar. De verhuur van de commerciële ruimtes, waarvan er nog enkele beschikbaar zijn, is in handen van Ten Brinke Slot Projectontwikkeling en Ten Hag Makelaars.

Laatste nieuws

Evenementen