Nieuw Holiday Inn hotel op Flight Forum Eindhoven

Ontwikkelaar Onis Vastgoed gaat op het Flight Forum Business Park in Eindhoven een nieuw viersterrenhotel bouwen met 180 kamers.

De Duitse hotel operator GS Star zal het hotel als Holiday Inn exploiteren via een franchiseovereenkomst. De oplevering van het hotel staat gepland in het najaar van 2019.

Het nieuwe Holiday Inn is het tweede hotel van het merk in Eindhoven en het derde hotel in de directe omgeving van het vliegveld. Naast een restaurant en bar komen er vergaderfaciliteiten en een fitnessruimte.

Voor GS Star is dit het eerste hotel in Nederland. Zij exploiteert internationaal meerdere merken via franchiseovereenkomsten, zoals het Hampton by Hilton in Berlijn en het Mercure Stuttgart. Inmiddels heeft het bedrijf tien hotels in Duitsland, drie in aanbouw en drie in planning. Het Holiday Inn in Eindhoven wordt gehuurd voor een periode van 25 jaar.

Dit voorjaar gaat de eerste paal de grond in en de bouw duurt ongeveer anderhalf jaar. Het hotel wordt gebouwd door BAN Bouw uit Nuenen en is ontworpen door MIII Architecten.

Colliers International begeleidde de transactie namens Onis Vastgoed. GS Star werd bijgestaan door Pietschmann Legal.