Myler huurt 880 m² kantoor in Le Mirage

Rockspring is voor één van haar fondsen met Myler een langjarige huurovereenkomst aangegaan voor circa 880 m² kantoorruimte op de 13e verdieping binnen het kantoorgebouw Le Mirage aan de Vliegend Hertlaan/Europaplein in Utrecht.

Het kantoorgebouw Le Mirage heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van 18.200 m². Het telt 21 verdiepingen en 325 parkeerplaatsen in een parkeergarage. In de nieuw ingerichte business lounge op de begane grond bevindt zich een koffiebar van het Belgische koffiemerk Vascobelo, waar de huurders gebruik van kunnen maken. Le Mirage is ontworpen door het Amerikaanse architectenbureau Kohn Pedersen Fox. Andere huurders zijn ABN Amro Lease, Alstom, G20, GGN, Securitas, Two-B Engineering en Kneipp Nederland.

Myler is gespecialiseerd in het plaatsen van professionals bij hun opdrachtgevers in de IT en zakelijke dienstverlening. Door middel van een zogenaamd ‘Branded Network’ van ruim 20.000 professionals, creëert Myler een directe relatie tussen hun opdrachtgevers en de professionals.

In Le Mirage is deelverhuur mogelijk in units vanaf circa 350 m², met een huurprijs van € 140 per m². Momenteel is nog circa 5230 m² beschikbaar voor verhuur.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting trad collegiaal met CBRE op voor de verhuurder.

Laatste nieuws

Evenementen