Modrôme in Amsterdam volledig verhuurd

Van Dooren Advies verhuist naar bedrijfspand Modrôme in Amsterdam van Boelens de Gruyter. Het monumentale gebouw is hiermee volledig verhuurd.

Het gebied rond het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam tussen de A10 en station Lelylaan heeft een steeds grotere aantrekkingskracht op bedrijven die niet-modegerelateerd zijn. Ook Van Dooren Advies verhuist naar deze voormalige confectiefabriek.

Van Dooren Advies is actief op het gebied van sponsoring en fondsenwerving in de culturele sector en werkt voor theaters, musea, uitvoerende gezelschappen en andere culturele instellingen. Het bedrijf huurt 320 m² aan het Koningin Wilhelminaplein 8-10.

Modrôme werd in 1964 gebouwd naar een ontwerp van architect Marius Duintjer en was oorspronkelijk een confectiefabriek van de firma Stibbe. De beton- en glasconstructie was typisch voor de functie van het gebouw en paste binnen de tijdsgeest en het werk van de architect. Het gebouw meet ruim 5600 m² en is een gemeentelijk monument. Het heeft een unieke industriële sfeer, geschiedenis en uitstraling.

Boelens de Gruyter werd begeleid door DRS Makelaars en HeidaDeken.