Michiel Verlaak naar Bureau Stedelijke Planning

Michiel Verlaak (43) is aangetreden als adjunct directeur bij Bureau Stedelijke Planning.

Verlaak gaat zich richten op de verdere uitbouw van het team Ruimtelijke Economie en Commercieel Vastgoed.

Michiel Verlaak is recent als huisvestingsadviseur actief geweest bij Hevo. Daarvoor heeft hij vijf jaar bij Blauwhoed gewerkt als ontwikkelaar van commercieel vastgoed en woningbouwprojecten. Verlaak is zijn carrière begonnen bij DTZ Zadelhoff op de research afdeling. Hij studeerde Planologie aan de Radboud Universiteit en heeft tevens de postdoctorale opleiding Master of Science in Real Estate afgerond.

Bureau Stedelijke Planning speelt met de komst van Michiel Verlaak in op de stevige groei die het bureau doormaakt. Verlaak gaat samen met het team ruimtelijke Economie en Commercieel Vastgoed een verdere impuls geven aan deze ontwikkeling.

Bureau Stedelijke Planning verricht marktonderzoek en adviseert over de ruimtelijke planning van winkels, woningen, kantoren, bedrijven, vrijetijdsvoorzieningen en zorg in stedelijke gebieden en regio’s. Bureau Stedelijke Planning bestaat sinds 1997 en is gevestigd in Gouda en Amsterdam. Bij het bureau werken circa 30 medewerkers. Bureau Stedelijke Planning is zowel actief voor de overheid als marktpartijen.

Laatste nieuws

Evenementen