Michel van Gageldonk en Francis Alba Heijdenrijk beginnen bij BOAG

In april zijn er weer twee nieuwe medewerkers gestart bij BOAG: ir. Michel van Gageldonk is begonnen als projectmanager en ing. Francis Alba Heijdenrijk als executive manager/senior projectmanager.

Vanuit het kantoor in kantorenpark Rivium, met uitzicht op Rotterdam, werken nu zo’n 50 professionals aan projecten in heel Nederland. Michel van Gageldonk bekleedt de functie van projectmanager. Totdat hij dit voorjaar overstap naar BOAG maakte, hield hij zich bij eerdere werkgevers als bouwkundig ingenieur en projectleider bezig met projecten op het snijvlak van ontwerp en techniek: bouwkundige uitwerking, ontwerp en projectleiding. Projecten waar Van Gageldonk aan heeft gewerkt zijn het Meander Ziekenhuis in Amersfoort, het hoofdkantoor van G-Star in Amsterdam en de verkeersleidingspost voor ProRail in Utrecht.

Francis Alba Heijdenrijk versterkt vanaf april 2019 het BOAG-team als executive manager/senior projectmanager. Hij heeft een bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring als projectmanager in de bouw, met name bij multifunctionele en complexe, binnenstedelijke bouwprojecten.