Meer dan 11.000 m² verhuurd in The Mark in Rotterdam

Cromwell Property Group (Cromwell) heeft in het totaal 11.561 m2 kantoorruimte verhuurd aan acht huurders in The Mark in Rotterdam.

Het kantoorgebouw aan de Fascinatio Boulevard 200 onderging een jaar geleden renovatie en rebranding. Dankzij de ‘make over’ biedt The Mark volgens Cromwell niet alleen prettige werkplekken en vergaderfaciliteiten, maar ook een nieuw restaurant, een coffeebar in de entreehal en een health- en ontspanningscentrum.
De nieuwe huurders zijn onder andere Baker Tilly Berk, Schreuder Verzekert, BioCheck, Venturion en Dosign. De bestaande huurders die hun huurcontracten hebben hernieuwd en uitgebreid zijn PointLogic, Refresco en Towers Watson Nederland.

Richard den Hartigh, head of asset management Benelux bij Cromwell, vertelt: “Dat we zoveel nieuwe huurders mochten verwelkomen in The Mark bevestigt het succes van de rebranding. Bovendien hebben alle huidige huurders hun contract verlengd en uitgebreid. Met meerdere partijen die interesse hebben getoond in de resterende 11.000 m² kantoorruimte, kijken wij uit naar wederom een succesvol jaar voor The Mark in 2018.”

De Mik Bedrijfshuisvesting vertegenwoordigde Cromwell bij alle transacties.