Maikel Mast versterkt Real IS in Nederland

Maikel Mast is de nieuwe investment manager van Real IS in Nederland.

In zijn nieuwe functie zal hij vastgoed identificeren en transacties realiseren in overeenstemming met de beleggingsstrategie van Real IS. Hij zal rapporteren aan Barbara Geidner-Buchelt, teamleider van International Investment Management.

Maikel Mast werkte meer dan 12 jaar als consultant in commercieel vastgoed van Savills Nederland. In 2015 richtte hij Mast Property Services op en werkte hij onafhankelijk aan transacties met een totaalvolume van meer dan € 625 mln namens zijn klanten.

"In de afgelopen 13 jaar heeft Maikel Mast ondersteuning geboden aan Real IS met veel transacties", zegt Melanie Grüneke, hoofd van Real IS Netherlands. "In deze periode hebben we ons kunnen overtuigen van zijn expertise, zijn betrokkenheid en zijn netwerk binnen de Nederlandse vastgoedmarkt."

"We plannen een investeringsvolume van ongeveer € 200 mln op de Nederlandse markt in 2019", aldus Axel Schulz, global head of investment management van Real IS.

Met vestigingen in zes grote steden in Duitsland, maar ook in Parijs, Madrid, Luxemburg en Amsterdam, Real IS is in totaal vertegenwoordigd in vijf Europese landen.