Magic Marine nieuwe sponsor Vastgoed Regatta 2017

Magic Marine is hoofdsponsor geworden van de zesde editie van de Vastgoed Regatta, die op 14 september 2017 zal plaatsvinden.

De Regatta, ondergebracht in een stichting, is uitgegroeid tot een groots evenement met als initiatiefnemers en organisatoren BNP Paribas Real Estate en Appelhoven Vastgoedadviseurs. Zeilkledingmerk Magic Marine zal zich als hoofdsponsor verbinden aan deze dag en ervoor zorgen dat alle gasten weer goedgekleed het water op gaan.

Afgelopen jaren verschenen er circa 40 deelnemende Lemsteraken aan de start met in totaal ruim 600 deelnemers uit de vastgoedbranche, en werd er op het water een sportieve strijd gevoerd voor de kust van Volendam. Aan de wal was er na afloop van de zeilwedstrijd gelegenheid voor een ontspannen samenzijn.

Door het grote aantal deelnemers en de bijbehorende inschrijfgelden kon de stichting afgelopen edities totaal circa € 150.000 aan goede doelen toekennen, waaronder Stichting DON en het Willem Alexander Kinderfonds. Voor de editie 2017 is door de organisatoren besloten, net als vorig jaar, het surplus van deze dag onder andere te schenken aan het Willem Alexander Kinderfonds.