M7 Real Estate verhuurt kantoorruimte in Maastricht

M7 Real Estate Netherlands heeft voor haar fonds, M7 Ereip III Dutch Propco, een verhuurtransactie verricht aan Gaetano Martinolaan 63 in Maastricht. 

Medace heeft voor een lange termijn circa 2190 m² kantoorruimte gehuurd, alsmede een aantal parkeerplaatsen. De startdatum voor Medace is 1 januari 2020. 

De komende periode zal huurder (in nauwe samenwerking met VILS & Jansen cleanrooms) een groot deel van de gehuurde ruimte inrichten als laboratorium/clean rooms. Verhuurder zal parallel ook verschillende werkzaamheden in het gebouw gaan uitvoeren, waaronder het vernieuwen van de entree en upgraden/vernieuwen van de gebouw gebonden installaties.

Medace biedt een full-service werk-leeromgeving waarin klanten (academici of ondernemers) worden begeleid bij het opzetten en ontwikkelen van het technische dossier dat nodig is voor klinische validatie, terwijl ze hun klinische kwaliteitsproduct produceren. 

Deze verhuurtransactie is tot stand gekomen door BRCK Bedrijfsmakelaars, in collegiale samenwerking met Van de Laar Makelaars.