Koen Hegenbart en Freek Schipper naar Arrow Capital Partners Benelux

Arrow Capital Partners kondigt de benoemingen aan van Koen Hegenbart en Freek Schipper.

Hegenbart zal als Asset Manager voor Arrow in de Benelux de vastgoedportefeuille commercieel managen en optimaliseren, terwijl Freek als Analyst zal werken aan capital markets transacties en asset management. Beiden zullen gericht zijn op Arrow Capital Partner’s Strategic Industrial Real Estate (SIRE) platform van € 3 miljard.

Arrow, de investeerder en operator van vastgoed in Europa en Asia-Pacific, heeft momenteel een portefeuille van €200m multi-let, distributie en light industrial gebouwin Nederland voornamelijk gelegen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Er staan voor de komende 3 jaar plannen om nog eens €400m in de Benelux regio te investeren gericht op stedelijke logistieke gebouwen met huurinkomsten, leegstand of herontwikkelingspotentieel alsmede nieuwe ontwikkelingen, zowel door middel van forward funding als op basis van forward commitment.

Hegenbart heeft ervaring opgedaan bij Colliers International Capital Markets en Ooms, the real estate consultancy. Schipper werkte eerder bij Ooms en vastgoedbelegger Cromwell Europe.