Kantoorontwikkeling in Apeldoorn

In Apeldoorn worden op FizzionParc 4 nieuwe kantoorgebouwen gerealiseerd, in totaal 4440 m² bvo.

De ontwikkeling op FizzionParc - op de hoek van de Laan van Malkenschoten en de Oude Apeldoornseweg - bestaat uit de nieuwbouw van 2 geschakelde kantoren, totaal 4 gebouwen. De kantoren bestaan ieder uit 4 bouwlagen, circa 1110 m² bvo per gebouw. Per kantoor is voorzien in voldoende parkeerplaatsen op de grote terreinen rondom het park.

FizzionParc wordt ontwikkeld tot een duurzaam kantorenpark in Apeldoorn. De combinatie van bestaande bouw, Oak building en Sequoia building, samen met de ontwikkeling van nieuwe kantoorpaviljoens zorgen voor een divers aanbod in kantoorruimte en gebouwen. In Oak building zijn voorzieningen die het hele park bedienen. Zoals een restaurant voor lunch, borrel en diner, vergaderfaciliteiten en een workshopruimte.

De kantoorverdiepingen vanaf 250 m² zijn te koppelen tot een gebouw van circa 2200 m². Het is mogelijk samen met andere gebruikers voorzieningen te delen. Toekomstige gebruikers kunnen kiezen tussen koop en huur, afhankelijk van hun de voorkeur, tevens zullen zij de inrichting en afwerking van het interieur zelf kunnen bepalen.

Deze ontwikkeling is een samenwerking tussen Blauwdruk Vastgoed, Steggink Projecten en Som=Bedenkt en Begeleidt. De verkoop is in handen van Hunink en Holtriger bedrijfsmakelaars.