Kadans realiseert multi-tenant gebouw

Kadans Science Partner gaat op korte termijn een nieuw bedrijfsverzamelgebouw ontwikkelen en exploiteren op het Leiden Bio Science Park. 

Dit nieuwe gebouw komt naast de entree van het Leiden Bio Science Park en is gericht op bedrijven en instellingen in de Life Sciences sector. Met 15.000 m² oppervlak aan kantoren, laboratoria en algemene voorzieningen versterkt het het innovatieve ecosysteem van het Leiden Bio Science Park.

Het nieuwe gebouw staat direct aan de Plesmanlaan naast de entree naar het centrumgebied van de campus. In dit nieuwe centrumgebied komen diverse voorzieningen, zoals faciliteiten voor wonen, horeca en vrije tijd, waarbij verblijven en ontmoeten centraal staan. De ambitie is om met het ontwerp en de ontwikkeling van dit state-of-the-art laboratorium- en kantoorgebouw een Breaam-NL Excellent certificaat te behalen.

Kadans Science Partner is gespecialiseerd in het ontwikkelen van, investeren in en beheren van gebouwen voor de kennisintensieve sector op en rondom science parken en universiteitscampussen.