KFC opent vestiging in Vlaardingen

Het nieuwe fastfood restaurant KFC Vlaardingen is geopend op maandag 10 december. Deze wordt geëxploiteerd door Collins Foods.

Het nieuw geopende KFC restaurant bevindt zich op de Schiedamsedijk 5. Het is goed bereikbaar vanuit Vlaardingen, Schiedam en vanaf de A4 (afrit 16). Er is een Drive-Through voor afhalen vanuit de auto en daarnaast voldoende gratis parkeergelegenheid.

Het restaurant is verdeeld in verschillende zones voor een snelle snack, lunchen met een groep vrienden tot dineren met het gezin. Voor kinderen is binnen het restaurant een speelruimte ingericht. Het team dat in het restaurant werkt bestaat uit 62 mensen.
KFC Vlaardingen wordt geëxploiteerd door Collins Foods Europe, de grootste franchisepartner van KFC in Nederland met 20 restaurants sinds de opening in Vlaardingen deze week en ook ‘s Hertogenbosch vorige week.

In 1972 opent de eerste KFC in Nederland, Rotterdam om precies te zijn. Inmiddels heeft KFC meer dan 60 restaurants in Nederland waar meer dan 3000 mensen werken.