Jusda huurt 19.300 m² warehouse in Venray

Altera Vastgoed heeft een distributiecentrum aan de Ambachtstraat 30 in Venray langjarig verhuurd aan logistiek dienstverlener Jusda Europe.

Het van oorsprong Chinese Jusda opent hiermee zijn tweede logistieke centrum in Nederland. Het betreft 18.000 m² warehouse en 1300 m² kantoorruimte.

Het distributiecentrum ligt op bedrijventerrein Smakterheide in Venray, direct aan de snelweg A73. Op dit bedrijventerrein zijn diverse grootschalige logistieke bedrijven gevestigd, waaronder XPO, Flex, Geodis, en Schneider Logistics.

Algemeen directeur van Altera, Jaap van der Bijl: ‘Met deze verhuring versterken wij de propositie van het Bedrijfsruimtefonds verder. De ontwikkelingen zijn positief: de bezettingsgraad beweegt richting 95% en de waardegroei is solide. Wij zien veel kansen in deze aantrekkelijke sector, zeker ook binnenstedelijk.’

Jusda Europe biedt logistieke services, transport en integrale supply chain-oplossingen aan in de gehele Emea-regio. Jusda heeft ruim 60 logistieke centra in de wereld, bestaande uit ruim 2 mln m² aan distributieruimte.

Cushman & Wakefield adviseerde Altera Vastgoed bij de verhuur, in collegiale samenwerking met JLL. DC&I Development adviseerde Jusda Europe bij deze transactie.

Artikelen in de omgeving: