Joost Daalmans maakt overstap van C&W naar BDO

De nieuwe afdeling Real Estate Valuation Services (REVAS) van BDO is versterkt met de komst van Joost Daalmans MSc RT RDMW.

Daalmans studeerde Real Estate aan de Universiteit van Greenwich en Facility Management aan de Hogeschool Rotterdam. Daarna bekleedde hij gedurende meer dan 10 jaar diverse vastgoedfuncties bij de afdeling Valuation Advisory Services van DTZ Zadelhoff (thans: Cushman & Wakefield), ondermeer laatstelijk als associate director. Daalmans is als register taxateur ingeschreven in het NRVT-register (Groot Zakelijk) en in het Register Deskundige Modelmatige Waardering (RDMW).

De afdeling REVAS van BDO is met een snelle opmars bezig om de professionals van BDO op het gebied van Accountancy, Belastingadvies en Advisory te ondersteunen met vastgoedadvies. Daalmans zal in de functie van senior manager als spil gaan fungeren om de afdeling BDO REVAS binnen enkele jaren te laten doorgroeien naar een omvang van circa 20 medewerkers. Zijn belangrijkste focus zal liggen op het gebied van WOZ en het vastgoedbezit van Woningcorporaties. BDO is accountant van de meeste woningcorporaties in Nederland.

Laatste nieuws

Evenementen