Jan-Jaap Meindersma naar UniforeDMC

UniforeDMC, de Nederlandse Real Estate Investment Manager en Asset Manager heeft Jan-Jaap Meindersma aangetrokken als partner om UniforeDMC’s activiteiten op gebied van vastgoedfinanciering uit te breiden.

Jan-Jaap Meindersma heeft een bancaire achtergrond (Rabobank en daarvoor NIBC) waar hij meest recentelijk de positie van Head of Structured Debt Capital Markets bekleedde. Daarnaast heeft Jan-Jaap ook verschillende senior posities gehad in real estate capital markets en investment management. UniforeDMC is als real estate investment manager en asset manager actief op twee gebieden:

UniforeDMC investeert namens -en gezamenlijk met- externe investeerders in kantoren en winkels in Nederland. Via partnerships met o.a. Marathon en HIG-Bayside heeft UniforeDMC meer dan € 450 mln geïnvesteerd in Nederlands commercieel vastgoed. 

Via haar ‘Real Estate Finance’ platform fungeert UniforeDMC bovendien als toegangspoort voor vastgoedfinanciers in de Nederlandse vastgoedmarkt. In deze rol heeft de onderneming langlopende relaties met buitenlandse kredietverstrekkers en heeft ze recent een overeenkomst getekend met Morgan Stanley.

'De toevoeging van Jan-Jaap aan het UniforeDMC team draagt sterk bij aan de groei van onze Real Estate Finance activiteiten’, volgens Maarten Arnoldy, partner van UniforeDMC. 'Door de sluiting van sommige traditionele Nederlandse vastgoedfinanciers, zoals SNS Property Finance en FGH Bank, zien we een groeiende belangstelling van klanten voor alternatieve financieringsbronnen. Tegelijkertijd zien we dat buitenlandse financiers zonder lokale kennis en netwerk graag met ons willen samenwerken om toegang tot de Nederlandse markt te verkrijgen.'