Jack Dellepoort (Amvest) overleden

Amvest meldt dat Jack Dellepoort (53) is overleden. Dellepoort was technisch manager voor een van de woningportefeuilles die Amvest beheert. 

Wienke Bodewes, algemeen directeur Amvest, zegt in zijn In Memoriam: 

'Hulpvaardig en attent; dat was Jack Dellepoort ten voeten uit. Een echte Brabander, geboren in Breda, die te hulp schoot als er problemen waren. Hij was een sportieve man die met een vriend de top van de Kilimanjaro in Tanzania bereikte, maar daar plotseling het leven liet. Een enorme schok voor zijn familie en vrienden, en zijn collega’s bij Amvest.

Jack was technisch manager voor een van de woningportefeuilles die Amvest beheert. Een technicus pur sang, die enorm gewaardeerd werd door zijn collega’s, maar ook door de partijen waarmee hij samenwerkte. Zijn maatschappelijke betrokkenheid maakte dat hij zich bij Amvest inzette voor duurzaamheid. Met name het tot stand brengen van duurzame energievoorzieningen in de woningen. Hij heeft veel bereikt op dat terrein. Voordat Jack in 2001 bij Amvest in dienst kwam werkte hij bij Meeùs.

Hij laat een enorme leegte achter. Sterven op 53-jarige leeftijd is natuurlijk veel te jong. De verslagenheid bij Amvest is groot. We zullen hem in onze gedachten koesteren als een warme collega en enorm betrokken vakman.'