JLL breidt Project & Development Services team uit

JLL breidt zijn Project & Development Services afdeling per 1 oktober uit met vier medewerkers om zijn corporate en investor project management dienstverlening verder te doen groeien.

Christiaan de Roode, Merel Geenjaar, Joost Bakker en Lotte Nagel komen over van het bureau For Real welke begin 2016 gezamenlijk door De Roode en Geenjaar werd opgericht.

De Roode (44) komt binnen als National Director en wordt verantwoordelijk voor het P&DS team van JLL. Voorafgaand aan For Real was De Roode partner en Managing Director van Procore. Geenjaar (33) wordt als Associate Director medeverantwoordelijk voor de continuering van de dienstverlening aan de bestaande cliënten van For Real en de groei van de P&DS dienstverlening aan investeerders. Voorafgaand aan For Real was Geenjaar lid van het Management team van Procore. Bakker (23) is afgestudeerd in Facility Management aan de Hogeschool Rotterdam en heeft tijdens zijn studie werkervaring opgedaan als project manager bij het VU Medisch Centrum. Nagel (27) is afgestudeerd in Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens haar studie heeft zij werkervaring opgedaan bij Procore en het Ministerie van Defensie. Beiden starten als junior project managers binnen JLL’s P&DS team.