Italiaanse verzekeraar treedt toe tot ASR Dutch Mobility Office Fund

Een Italiaanse verzekeraar steekt € 30 mln in ASR Dutch Mobility Office Fund. Hiermee komt het totaal extern geplaatste kapitaal van het kantorenfonds van ASR Real Estate op circa € 180 mln.

Met deze nieuwe onbekende toetreder versterkt het ASR Dutch Mobility Office Fund fonds zijn internationale investeerdersbasis. De overige deelnemers in het fonds zijn: ASR, Sumitomo Mitsui Banking Corporation, een andere onbekende Aziatische institutionele belegger en Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor de Detailhandel.

‘We zijn blij met de toetreding van deze gerenommeerde Italiaanse partij in ons kantorenfonds. Deze en de recente toetreding van de Aziatische participanten toont aan dat de kantorenportefeuille van het ASR Dutch Mobility Fund internationaal gewaardeerd wordt’, aldus Pieter Vandeginste, fund director ASR Dutch Mobility Office Fund. ‘Onze strategie om ons alleen te richten op kantoren in de buurt van mobiliteitsknooppunten, werpt zijn vruchten af. Het nieuwe kapitaal stelt ons in de gelegenheid om nieuwe acquisities te financieren.’

CBRE Capital Advisors trad op als placement agent voor ASR Real Estate.