Innovatief en duurzaam kantoorgebouw voor Triodos Bank

Edge Technologies heeft het nieuwe kantoorgebouw van Triodos Bank in Driebergen-Zeist opgeleverd. 

Dit project is zo ontworpen dat het interieur en exterieur niet alleen duurzaam zijn, maar ook de principes van circulair bouwen respecteren. Het uitgangspunt voor de bouw van het kantoor was dat het in harmonie moest zijn met de omringende fauna en flora, zowel bouwkundig als op andere vlakken. Het project, dat een Breaam-certificering gaat krijgen, is een onderdeel van het grotere natuurnetwerk in Nederland.

Nieuw Triodos kantoor op Landgoed De Reehorst
Met 13.000 m² kantoorruimte ligt dit project midden in het groen op Landgoed De Reehorst. Met dit project en de verhuizing van Triodos Bank wordt een impuls gegeven aan het landgoed, dat zo is ontworpen dat natuur, cultuur en economie met elkaar in balans zijn.

Matthijs Bierman, managing director bij Triodos Bank: ‘Triodos Bank op landgoed De Reehorst is een werk- en ontmoetingsplek voor iedereen die geld als middel ziet om positieve impact te genereren.’

Het kantoorgebouw is ontwikkeld in een joint venture tussen Edge en Triodos Bank en gebouwd door JP van Eesteren. In samenwerking met partners: Bosman Bedrijven, Copijn, Rau Architecten, Arcadis, Ex Interiors, Aronsohn, DGMR, Deerns en BBN.