Inlumi huurt 1060 m² in Utrecht Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn Centrumplan (vertegenwoordigd door ASR Vastgoed Projecten) heeft een langjarige overeenkomst met Inlumi gesloten voor de huur van nieuwbouw kantoorruimte in het kantoorgebouw Uffizi.

Dit is onderdeel van de Rivoli kantoren, gelegen aan de Parijsboulevard in het tweede stadscentrum van Utrecht: Leidsche Rijn Centrum. Inlumi huurt circa 1060 m² kantoorruimte alsmede 40 parkeerabonnementen in de ondergelegen parkeerkelder.

Er wordt hard gebouwd aan het Leidsche Rijn Centrum, het stadscentrum opent in het voorjaar van 2018. Naast ruim 130 winkels en 762 appartementen is er circa 8500 m² kantoorruimte beschikbaar in de Rivoli Kantoren. Een werkomgeving met horeca en de grootste Jumbo Foodmarkt binnen handbereik. Leidsche Rijn groeit door tot 100.000 inwoners, die een groot arbeidspotentieel vormen voor de in de Rivoli kantoren gevestigde bedrijven. 

Inlumi is een full-service provider van 'enterprise performance management & analytics-services, van advies, implementatie tot operations. Inlumi is ontstaan als gevolg van de fusie tussen Sucaba en Infratects. De onderneming heeft kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Australië. Inlumi biedt advies en oplossingen voor financiële rapportage, budgettering en planning behoeften voor ondernemingen.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting bracht namens de verhuurder de transactie tot stand, collegiaal met Jones Lang LaSalle.