Gulden Feniks zoekt beste renovaties en transformaties

De inzendingstermijn voor de NRP Gulden Feniks 2018 gaat binnenkort van start. Tot en met 21 februari 2018 kunnen renovatie- en transformatieplannen worden ingestuurd.

Renovatie en (gebieds-)transformatie vormen een steeds groter onderdeel van de bouwopgave. De bestaande bouw kan voor een belangrijk deel voorzien in groeiende ruimtebehoefte voor wonen, werken en andere functies. Verduurzaming van de bestaande woningvoorraad is bovendien dé grote opgave van de komende decennia. Om voorbeeldige en inspirerende renovatie- en transformatieprojecten in de schijnwerpers te zetten bekroont de NRP Gulden Feniks ieder jaar de beste projecten van Nederland.

Van 1 december 2017 tot en met 21 februari 2018 kunnen projecten weer worden ingezonden voor een NRP Gulden Feniks 2018: dé prijs voor Nederlands beste renovaties, transformaties en gebiedstransformaties. Onder de inzenders van voorgaande jaren zijn opdrachtgevers, ontwerpers, architecten, ingenieurs, constructeurs, bouwbedrijven, adviesbureaus, toeleveranciers en andere betrokken bedrijven uit de bouwsector én particuliere opdrachtgevers te vinden.