Grond gezondheidscentrum Lupine overgedragen

De grond van gezondheidscentrum Lupine in Alphen aan den Rijn is overgedragen aan Zenzo.

Initiatiefnemers van het gezondheidscentrum hebben Zenzo benaderd om een gezondheidscentrum te ontwikkelen op de voormalige Gemivia-locatie aan de Lupinesingel in Alphen aan den Rijn. Met de overdracht van de grond gaat dit daadwerkelijk vorm krijgen.

“We ontwikkelen en bouwen een gezondheidscentrum die past bij Alphen en waar de zorgverleners hun cliënten op een huiselijke en vertrouwde manier kunnen behandelen. Het gebouw bestaat uit 4 lagen, waarvan de begane grond en de eerste verdieping gebruikt gaan worden door het gezondheidscentrum. Alle zorgverleners in één gebouw geeft diverse voordelen zowel voor de gebruikers als de cliënten. ” aldus Michiel Wijnen, directeur Zenzo.

De initiatiefnemers van het gezondheidscentrum zijn: Huisartsenpraktijk Lupine, Apotheek Ridderveld, Verloskundig praktijk Wereldkind, Podocentrum Groene Hart en Fysio Alphen. Het multidisciplinair gezondheidscentrum ligt aan de lupinesingel in een parkachtige omgeving en is voorzien van uitstekende parkeervoorzieningen. Bijna alle ruimte zijn verhuurd, er zijn nog elke ruimte vrij voor zorg gerelateerde partijen.

Zenzo levert maatwerk op het gebied van maatschappelijk vastgoed waaronder onderwijs- en zorggebouwen.