Green en Bogor realiseren woontoren Zaandam

Green Real Estate en Bogor Projectontwikkeling hebben een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van een woontoren aan de Rozengracht in Zaandam.

.

De woontoren past in het programma van Inverdan en wordt ontwikkeld in samenwerking met de gemeente Zaandam. Samen met de woontoren Hermitage vormt dit project straks een begrenzing aan de uiteinden van de Rozengracht.

De nieuwe woontoren wordt in Zaanse stijl opgetrokken. De begane grond en het entresol zijn gereserveerd voor commerciële ruimten. Op de verdiepingen zijn appartementen en een penthouse gepland. Deze combinatie zorgt straks voor een levendige omgeving op de Rozengracht. Green zal naar verwachting in het 3e kwartaal starten met de verkoop van de woningen waarna er op termijn gestart wordt met de bouw.

De woontoren aan de Rozengracht betreft een modern woongebouw bestaande uit 14 verdiepingen met 1 penthouse en 39 appartementen. De appartementen zijn gevarieerd van opzet met oppervlakten van 64 - 133 m² voor de appartementen tot en met 175 m² voor de penthouse met luxe balkons aan beide zijden.

Parkeren wordt voorzien in de parkeergarage van de Rozenhof. Daarbij bevindt de toren zich op een korte loopafstand van het NS station (minder dan 5 minuten) in het hart van het centrum van Zaandam.