Gapph Leegstandbeheer wordt Gapph Vastgoedbeheer

Gapph Leegstandbeheer start het jaar onder een nieuwe naam: Gapph Vastgoedbeheer.

Sinds de oprichting in 2013 is de Gapph Group uitgegroeid tot een vastgoed- en leegstandbeheerder die actief is in binnen- en buitenland. De Gapph Group is met 75 collega’s en 10 kantoren actief in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. De Gapph Group opereert in Nederland onder de naam Gapph, in België onder de naam Interim Vastgoedbeheer en in de UK onder de naam DEX Property Management. De kantoren in Nederland zijn gevestigd in Amsterdam, Breda, Eindhoven (hoofdkantoor), Den Haag, Utrecht, Vught en Veenendaal. In België is het kantoor gevestigd in Antwerpen, in de UK in Londen en Manchester. 

De naamswijziging is een direct gevolg van de veranderende markt en het aanbod van Gapph. “Aangezien de vraag in de markt verandert, past de term ‘vastgoedbeheer’ beter bij onze brede dienstverlening, daarom kiezen we voor deze nieuwe naam”, zo stelt Johan van Haaster, directeur van de Gapph Group.

Gapph verzorgt het beheer en de verhuur van duizenden (tijdelijke) objecten. “Voor een groot aantal van deze projecten hebben wij een onderscheidend exploitatiemodel uitgewerkt”, aldus Johan van Haaster. “Beheer op basis van bruikleen komt in de portefeuille van Gapph steeds minder voor. Zo beheren en exploiteren wij bijvoorbeeld enkele zorginstellingen waar de eigenaar zijn volledige rentelasten in de fase tot herontwikkeling kan dekken.”