Focus Real Estate koopt sterrenrestaurant The Jane van Sergio Herman

Het Nederlandse Focus Real Estate heeft de vennootschap Centraal Kwartier overgenomen.

Centraal Kwartier is de eigenaar van de vroegere kapel van het militair hospitaal in Antwerpen. Het pand huisvest momenteel het twee sterrenrestaurant The Jane. Verkopers van Centraal Kwartier zijn de sterrenchef Sergio Herman en twee Nederlandse investeerders, John Jansen en Victor Van der Hulst. In praktijk verandert er niet zo veel. Chef Nick Bril blijft gewoon de keuken leiden van het toprestaurant.

The Jane ging in 2013 van start in de gerenoveerde kapel van het militair ziekenhuis. De exploitatiemaatschappij The Jane is in handen van Sergio Herman en Nick Bril. Die laatste kreeg zijn opleiding bij Sergio Herman in Sluis. Hij benadrukt wel dat hij in de keuken staat en verantwoordelijk is voor de exploitatie van The Jane.

The Jane huurt het pand langjarig van Centraal Kwartier. Het pand werd kunstzinnig ingekleed en neemt iconische vormen aan. De nieuwe eigenaar, Focus Real Estate, is een Nederlandse Investeerder, vastgoedbelegger en projectontwikkelaar. De groep is onder meer actief met logistieke projecten en retail projecten in Nederland, Oostenrijk en Frankrijk. Ook in Vlaanderen is Focus Real Estate geen onbekende.

Laatste nieuws

Evenementen