Five Guys naar Stadhuisplein Rotterdam

De van origine Amerikaanse hamburgerketen Five Guys heeft een huurovereenkomst getekend in het project Lucia, een herontwikkeling van het voormalige Hermes Gebouw aan het Stadhuisplein.

Het betreft een unit van 334 m² bvo verdeeld over begane grond en souterrain. Five Guys, in 1986 opgericht door de familie Murrell, heeft inmiddels wereldwijd 1525 winkels. Rond de zomer zal deze vestiging haar deuren openen.

In Lucia zijn 220 micro appartementen gerealiseerd voor (eerstejaars) studenten van het Erasmus University College. Tevens zijn in de plint 10 nieuwe horecaruimten ontwikkeld, met terrasmogelijkheden zowel aan het Stadhuisplein als aan de Luciastraat zijde. Recentelijk heeft Subway haar nieuwste concept hier gelanceerd en inmiddels heeft ook Salsa Shop haar deuren geopend. Binnenkort worden de namen van de overige huurders bekend gemaakt.

Bij de verhuur is gefocust op een uitgebalanceerde mix aan horecafuncties en uitstraling. Momenteel is nog 1 unit beschikbaar.

McDevitt trad op als adviseur van Five Guys. Voor informatie kan contact worden opgenomen met Curfs Consult en/of Engelvast, die de invulling & verhuur begeleiden namens verhuurder.