Feestelijke opening Amsterdamse flagship store Hudson's Bay

In de flagship store in Amsterdam vond gisteren de kick-off plaats van de feestelijke openingen van de eerste tien Hudson's Bay-warenhuizen in Nederland.

Een muziekkorps heette de rode loper-gasten welkom met Chantal Janzen als host van de avond. Richard Baker, Governor & Executive Chairman HBC en Jerry Storch, CEO HBC, werden vergezeld door topmodellen Doutzen Kroes en Winnie Harlow die op spectaculaire wijze de etalages van het Amsterdamse filiaal onthulden. Meer dan 800 gasten waren aanwezig op het exclusieve event met optredens van onder andere het Nederlandse popduo Kleyne, de band HAEVN en dj-duo Doppelgang.

Over Hudson’s Bay
Hudson’s Bay Company, opgericht in 1670, is het oudste bedrijf van Noord-Amerika. In Canada is Hudson’s Bay inmiddels uitgegroeid tot één van de meest prominente warenhuizen van het land, met warenhuizen op 90 locaties en de online winkel thebay.com. Voor het eerst sinds de start van Hudson’s Bay, vestigt het warenhuis zich buiten de landsgrenzen van Canada, met 10 nieuwe winkels in Nederland in 2017, en een online shopping omgeving op hudsonsbay.nl. Met een geheel eigen karakter en belevenis is het concept toegespitst op de Nederlandse markt. Hudson’s Bay staat voor kwaliteit, service en stijl. De warenhuizen bieden een assortiment van fashion, beauty, lifestyle & home, vormgegeven door exclusieve merken en populaire ontwerpers. Daarnaast biedt Hudson’s Bay haar gasten ook exclusieve food concepten. Hudson’s Bay is een onderdeel van het Hudson’s Bay Company merkenportfolio.