Eric van Dyck weer terug bij Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield heeft Eric van Dyck benoemd tot chairman EMEA Capital Markets ter ondersteuning van de groei binnen de EMEA-regio.

Capital Markets specialist Van Dyck is afkomstig van Redevco waar hij in 2010 begon als chief operations officer (COO) en later chief investment officer (CIO) werd. In de jaren daarvoor werkte hij 27 jaar bij Cushman & Wakefield als managing partner van de Belgische organisatie en bestuurslid. Van Dyck start op 12 februari weer bij Cushman & Wakefield en blijft als niet uitvoerend bestuurslid eveneens verbonden aan Leasinvest.

Eric van Dyck zal Jan-Willem Bastijn, hoofd EMEA Capital Markets, ondersteunen bij de verdere groei en uitbreiding van Cushman & Wakefields´ vastgoedbeleggingsactiviteiten in de EMEA-regio. In deze rol zal hij de belangrijkste klanten in de regio actief ondersteunen en zich richten op het volgen van internationale kapitaalstromen. Daarnaast zal hij nauw samenwerken met Michael Rodda, hoofd EMEA Retail Capital Markets, Stephen Screene, COO, EMEA Capital Markets en Paul Boursican, head of business space, EMEA Capital Markets. Zijn vestigingsplaats is Londen van waaruit hij in de gehele EMEA-regio zal werken.